Over mij

Ik ben Njinda Deurwaarder. Ik heb een relatie met Eric en heb drie zoons. Sinds 1991werk ik als verpleegkundige en daarnaast ben ik ‘integraal coach’. In het kort betekent dat dat ik het onbewuste bewust maak om zo de balans te herstellen.

Van burn-out tot eigen coachingspraktijk

Een paar jaar geleden knapte er iets in mij. Ik dacht goed in mijn vel te zitten. Scheiding verwerkt, leuke nieuwe partner, kinderen op de rit, mooie baan als verpleegkundige. En toch stortte ik van de ene op de andere dag volledig in. Ik kon alleen maar huilen. Ik zat de hele dag op de bank. Werken lukte niet, ik durfde geen auto te rijden, ik kreeg mijn dagindeling niet eens bedacht.

Via mijn werk kwam ik in de reguliere molen terecht. Bedrijfsarts en psycholoog. Ik kreeg het label ‘burn-out’. De psycholoog gaf aan dat hij niet veel voor me kon betekenen, maar dat het een lang proces zou zijn. Eenmaal thuis op de bank dacht ik: Dit wil ik niet. Ik ga niet een jaar thuis zitten, wekelijks naar een psycholoog om te vertellen hoe ellendig ik me voel. Er móét een andere optie zijn.

Ik herinnerde me een oude vriendin, waarvan ik wist dat ze NEI-coach was geworden. Ik kon bij haar terecht en kreeg voldoende tools in handen om zelf verder aan de slag te kunnen. Met een maand was ik sterk genoeg om mijn werkzaamheden weer op te pakken. Ik heb in totaal drie sessies nodig gehad om dit deel van mij te kunnen helen en weer volledig in mijn kracht te kunnen staan. Dat is iets dat ik iedereen gun.

'if it is to be, it is up to me'

Mijn interesse was gewekt. Ik werkte al sinds mijn 18e als verpleegkundige, maar wilde meer weten over deze methode. Ik wilde dit ook kunnen. Datzelfde jaar nog ben ik met de NEI-opleiding begonnen.

De reguliere gezondheidszorg

Ik heb ontdekt dat er meer is dan de reguliere gezondheidszorg. Dat betekent niet dat we zonder kunnen. Ik geloof dat de reguliere gezondheidzorg en de werkwijze met NEI/NLP/familie-opstellingen complementair zijn. We hebben beide nodig om weer in balans te komen, om gezond te zijn, om de beste versie van onszelf te zijn.

 

Waar in je leven kun jij wel wat meer balans gebruiken? Ik help je graag op weg


Certificaat Collectief Alternatieve Therapeuten

Hier rechts treft u de afbeelding aan van mijn jaarcertificaat als erkend CAT-therapeut.

Wilt u meer informatie over CAT-therapeuten? Kijk dan op

www.catcollectief.nl

CAT-2022
logo I-BALANS.NL

Bezoekadres:

Jan Ligthartstraat 213

Heemskerk

Contact:

T 06-19160148

E info@i-balans.nl