Werkwijze

Zorgeloos

Mijn coaching bestaat niet uit eindeloze praatsessies. Je hoeft eventuele trauma’s ook niet opnieuw te beleven. En waar je nog niet aan toe bent, komt niet naar voren in de sessies. Daar hoef je je dus ook geen zorgen over te maken.

NEI-methode

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie.

Elke klacht komt voort uit een disbalans. Met NEI kan ik met behulp van de biotensor opsporen wat de bron van jouw disbalans is. We focussen op wat jij graag wilt en niet op je klachten. Ik stel vragen aan je onderbewustzijn en kan zo emotionele blokkades opruimen.
Je krijgt alleen de antwoorden die je bewustzijn toelaat. Deze methode is ook erg fijn voor kinderen.

NLP-methode

Neuro-linguïstisch programmeren. Geen therapie, maar een methode om invloed te krijgen op onbewuste processen in je brein. Zo veel wat we doen, gebeurt onbewust. Ook dingen die we eigenlijk helemaal niet willen doen. Met NLP kunnen we dit aanpakken. NLP geeft je tools om negatieve gedachten en gedrag te vervangen door datgene wat jij het liefst wilt.

Systemisch (coachen) Werken en familieopstellingen

Systemische blik:

Hierbij kijk ik naar het gehele systeem waarin een persoon funktioneert. Het gaat altijd over sociale systemen: familie/vrienden/werk/vereniging/kerk en ook de gehele maatschappij.

Als er iets uit balans is in jou, betekent dat dat je systeem uit balans is. Doormiddel van een opstelling zien hoe je klacht zich verhoudt tot het systeem, werkt heel verhelderend.

Investering

De kosten van de investering in jezelf bedragen 80 euro per sessie. Een sessie bij i-balans duurt altijd maximaal 90 minuten. Achteraf krijg je van mij een verslag van de sessie en is het mogelijk om mij maximaal 2x te benaderen via e-mail of whatsapp.

Soms is een sessie voldoende en soms zijn er meer nodig. Vanzelfsprekend gaat dit in overleg met jou.

Ervaringen
Arjan: Al jaren heb ik last van hooikoorts. Tranende  en kriebelende ogen en een verstopte neus. Via een vriend van mij ben ik bij Njinda van i-balans terecht gekomen. Ik wist niet wat ik verwachten moest maar wilde heel graag van die klachten af. Njinda heeft via videobellen een NEI sessie gedaan. Al tijdens de sessie plopte mijn neus open en kon ik makkelijker ademen. En nu durf ik met zekerheid te zeggen dat ik van de hooikoorts af ben. Ik kan niet uitleggen hoe het precies werkt maar dat het werkt daar ben ik echt van overtuigd.
 
logo I-BALANS.NL

Bezoekadres:

Jan Ligthartstraat 213

Heemskerk

Contact:

T 06-19160148

E info@i-balans.nl